Părinţi care îşi doresc moartea copiilor. Cum a negociat o femeie uciderea propriului fiu VIDEO

Embed:

Copiii se nasc din iubirea părinţilor, iar părinţii îşi iubesc copiii necondiţionat. Aşa spune regula nescrisă a familiei. Se întâmplă, însă, uneori ca părinţii să vrea moartea copiilor, sau invers. Cum se poate ajunge la aşa ceva? Depinde. Uneori, este vorba despre bani, alteori despre dorinţa de răzbunare a momentelor din copilărie, înfipte adânc în inimă şi în amintiri.

Început de aprilie 2006. Undeva în orăşelul Căuşeni, o mamă negocia cu un asasin condiţiile uciderii propriului fiu. "Vreau să-l înmormântez cu mâinile mele", a spus femeia.

A negociat preţul morţii şi a ieşit ieftin: trei mii de lei. Nu ştia, însă, că rolul ucigaşului era jucat de un agent al Departamentului Servicii Operative. "Sergiu este mort. Iată fotografiile cu dovada că a fost omorât", a menţionat agentul.

A fost momentul în care femeia s-a trezit încătuşată. "Este un fel de tocire afectivă a persoanei care devine absolut rece faţă de cel apropiat", a explicat medicul psihiatru Ion Răzlog.

Odată ajuns în instanţă, dosarul s-a finalizat cu un verdict fără drept de apel. Elena, în vârstă de 61 de ani şi bolnavă de o formă gravă de diabet, a fost condamnată la opsprezece ani şi jumătate de puşcărie.

De unde pare să fi pornit totul? de la o dispută nesfârşită pe tema apartamentului celor doi. "Ambii erau proprietari ai apartamentului respectiv. Urmau să soluţioneze diferentul respectiv pe cale judiciară pe care inculpata a considerat să o evite", a declarat procurorul Oleg Popv.

"Îşi bătea joc de ea, o bătea", a spus o persoană.

Că aşa stau lucrurile o dovedeşte faptul că de multe ori femeia a ajuns pe mâna medicilor speriată şi plină de vânătăi. După patru ani de detenţie, starea de sănătate a Elenei Ceban s-a deteriorat, aşa încât femeia a fost graţiată. "Mă bătea cu capul de pereţi şi cu picioarele şi îmi spunea să vând apartamentul, să-i dau toţi banii", a explicat Elena.

Un scurt recurs la memorie arată că relaţia lor nu a fost întotdeauna marcată de ură şi înverşunare. "Nu-mi spunea un cuvânt de rău. Învăţa bine, mă mândream cu el", a precizat femeia.

"Pe mama foarte mult o iubeam, relaţiile între mine şi mama, între mine şi tata, erau ideale", a spus Sergiu Osadcii.

"Orice latură trebuie pusă la dubii. Cert este că mama şi-a comandat feciorul  şi aceasta este dovedit", a specificat psihologul Svetlana Ciobanu.

Există însă şi copii care pun la calea moartea părinţilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu