Parcurile Edelweiss, locuri sigure și moderne. Cum arată cel mai nou teren de joacă, inaugurat în Capitală

Embed:

Proiectul Parcuri "Edelweiss" continuă să aducă bucurie copiiilor şi părinţilor din ţara noastră. În Capitală a fost inaugurat un nou teren de joacă.

La ceremonie au participat zeci de copiii, însoțiți de părinți, dar şi fondatorul "Edelweiss". Vlad Plahotniuc a declarat că susţinerea familiilor este una dintre prioritățile sale, iar asemenea campanii vor continua.

Vocile zglobii ale copiilor au răsunat în sectorul Râşcani din Capitală, unde a fost amenajat noul teren de joacă. Prezent la eveniment, fondatorul Fundaţiei "Edelweiss", Vlad Plahotniuc, a tăiat panglica şi a inaugurat terenul împreună cu Eva, o fetiţă de numai trei anişori.

În câteva secunde, toţi copiii prezenţi la eveniment au luat cu asalt terenul de joacă.

Pe lângă distracţie, micuţii s-au ales şi cu daruri din partea fundaţiei Edelweiss. Copiii au primit câte o enciclopedie, creioane colorate şi cărţi. Aceştia au rămas încântaţi de noul loc de joacă şi spun că vor veni aici în fiecare zi.

Terenul de joacă are o suprafaţă de peste 200 de metri pătraţi şi este amenajat într-un parc.

Fondatorul Fundaţiei "Edelweiss", Vlad Plahotniuc, a spus că acest proiect a fost creat pentru a dezvolta şi pentru a proteja copiii din ţara noastră.

"Este unul din proiectele pe care l-am conceput din două considerente. Primul ar fi lipsa locurilor de joacă moderne şi al doilea, necesitatea copiilor ca să-şi petreacă timpul în locuri amenajate şi sigure în aşa fel încât părinţii lor să nu-şi facă griji. Vom deschide peste 40 de locuri de joacă, acesta este deja al zecelea", a declarat fondatorul Fundaţiei "Edelweiss", Vlad Plahotniuc.

Proiectul „Parcuri Edelweiss” a fost lansat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc în mai multe localităţi din ţară.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu