Parcurile din oraș devin tot mai aglomerate. Timpul răcoros i-a scos din case pe locuitorii Capitalei

Embed:

Canicula a revenit iar odată cu lăsarea serii parcurile din oraș devin tot mai aglomerate. Timpul răcoros i-a scos aseară din case pe locuitorii Capitalei. Unii sau relaxat la aer curat, în timp ce alții au ales să cânte la chitară sau să joace şah sub cerul înstelat. Echipa noastră a mers în parcul Valea Morilor pentru a vedea cum se odihnesc oamenii.

"Petrecem timpul frumos, emoțional e ceva frumos.”

"Ne adunăm pur și simplu să cântăm, să savurăm muzica în nopțile de vară. Lăsăm problemele acasă, ne așezăm pe bordură și pur și simplu să ne relaxăm.”

Pe acest bărbat l-am găsit jucând șah. El spune că deși parcurile sunt un loc de relaxare, şi-ar dori ca oamenii să vină aici şi în alte scopuri, şi anume, să-şi antreneze mintea la aer curat. 

"Acord mult timp acestui joc. Ştiu că tabla instalată aici este mai degrabă decorativă şi atrage copiii. Rareori se întâmplă să vină jucători puternici."

Alții, însă, au ales să facă plimbări de seară împreună cu prietenii sau familia.

„Ne plimăm, mai luăm o gură de aer curat înainte de culcare.”

„Cu prietenii la odihnă, o plimbare aer curat e bine pentru sănătate.”

Meteorologii spun că în următoarele zile temperaturile se vor ridica considerabil. Astfel, oamenii sunt rugați să evite expunerile la soare pe timp de zi.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu