Parcul Valea Trandafirilor PRINDE CULOARE. Vezi cum arată acum (FOTOREPORT)

Lucrările de reconstrucţie din parcul Valea Trandafirilor sunt în toi. Pentru prima dată în ultimii 40 de ani, acesta va fi reabilitat din temelie. 

Timp de o lună, muncitorii au scos peste opt mii de bordure vechi şi au asfaltat trotuarele şi aleile. Pentru a se încadra în timp, muncitorii lucrează câte 10 ore, şase zile din şapte.

Şi havuzul din Parcul Valea Trandafirilor, sectorul Botanica, va fi reconstruit integral. Astfel, oamenii se vor putea plimba printre jeturile de apă, sincronizate cu muzică și iluminat decorativ.

De asemenea, proiectul prevede instalarea iluminatului nocturn și a mobilierului urban, reconstrucția zonelor verzi din preajmă și a terenului adiacent, renovarea căilor de acces spre havuz, precum și infrastructură specială pentru căruțuri și persoane care se deplasează în scaun rulant. 

Menţionăm că până acum au fost instalaţi peste 300 de piloni cu becuri LED, iar în două luni urmează să fie dat în exploatare şi primul skatepark din Capitală. 

De asemenea, terenurile vechi de volei, fotbal, tenis şi baschet din parc vor fi reabilitate şi dotate cu camere de supraveghere. 

În total, pentru parcul Valea Trandafirilor, primăria a alocat peste 30 de milioane de lei.

CITEȘTE ȘI: IMPRESIONANT! Cum va arăta havuzul din Parcul Valea Trandafirilor, după ce va fi renovat (FOTO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu