Parcarea KIA blocată de 20 de automobile (FOTO şi VIDEO)

Embed:

Flash mob în faţa salonului auto unde, săptămâna trecută, a avut loc un scandal, din cauza primarului de Sângera, Valeriu Poiată, care a blocat intenţionat cu maşina sa automobilul altui bărbat.

Astfel, 20 de proprietari de automobile de diverse mărci s-au parcat în faţa salonului KIA pentru a arăta că "au dreptul la spaţiul public".

Tinerii au venit la faţa locului dimineaţa devreme şi au neglijat indicatorul cu inscripţia "Nu parcaţi" instalată de către conducerea salonului. Mai mult, participanţii la flash mob au adus cu ei şi foi pe care au scris "Avem dreptul la spaţiu public", iar pentru a le aminti celor din administraţia salonului de automobile că parcarea din faţa magazinului nu este privată au lăsat mai multe foi pe caldarâmul parcării pe care era scris "Spaţiu public".

Amintim că săptămâna trecută, maşina unui bărbat a fost blocată, în faţa unui magazin din Capitală, de către primarul de la Sângera, Valeriu Poiată, ales pe listele PLDM. Acesta nu a oferit nicio explicaţie poliţistului de sector, aflat la locul incidentului, însă a declarat că nu permite nimănui să-i ia maşina cu evacuatorul.

 

 

 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu