PARC SALUBRIZAT LA ANENII NOI: Acţiunea a avut loc la iniţiativa lui Alexandru Jizdan

Embed:
Cu greble, hârleţe şi mult entuziasm, zeci de tineri, dar şi locuitori din Anenii Noi au participat la o acţiune de salubrizare a parcului din oraş. Iniţiativa a fost lansată de ministrul degrevat al Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, care este şi candidat în circumscripţia numărul 34, ce include şi oraşul Anenii Noi.

Tinerii spun că parcul este unica zonă verde din oraş.

"Este foarte necesar un parc începând de la copii şi terminând cu oamenii în etate şi în primul rând ecologia tot este importantă pentru sănătatea noastră, nouă trebuie să ne pese de ceea ce este în jur"

"De 15 ani de când locuiesc în Anenii Noi cunosc acest parc într-un dezastru. Nu au copii unde să vină să se plimbe cu părinţii. Sper că o să se dezvolte orăşelul nostru şi parcul la fel"

Şi nu doar tinerii, ci şi persoanele în etate au luat parte la curăţenie.

"M-am implicat deoarece, în tinereţe, în acest parc îmi petreceam zilele libere. Era un parc întradevăr foarte frumos, cu mulţi copaci, apa curată."

Pentru Alexandru Jizdan, care e originar din raionul Anenii Noi, reamenajarea parcului este un proiect de suflet.

"Noi vrem să readucem această infrastructură, în aşa fel încât oamenii din Anenii Noi să vină aici cu copiii, să practice sportul şi să aibă posibilitatea să îşi petreacă weekend-urile", a spus candidatul PDM în circumscripţia nr. 34, Alexandru Jizdan

Autorităţile îşi mai propun ca până în data de 9 mai să renoveze şi monumentul Maicii Îndurerate, care se află în centrul parcului din Anenii Noi.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu