Parada Moşilor Crăciun pe motociclete. 50 de bikeri au dus cadouri copiilor dintr-o şcoală-internat din Chişinău

Embed:

Pentru că nu este zăpadă, Moş Crăciun a înlocuit sania cu motocicleta. 50 de bikeri şi-au pregătit caii de fier, s-au costumat şi au pornit la plimbare prin Capitală. Evenimentul a avut şi un scop caritabil. Motocicliştii au împărţit cadouri copiilor dintr-o şcoală-internat din Chişinău.

Moşii bikeri şi-au pregătit din timp de cea de-a şaptea paradă. Ei şi-au lustruit motocicletele şi le-au împodobit asemenea unor sănii.

"Oamenii se uită la noi şi mi se pare că semănăm într-adevăr cu un Moş Crăciun. Am împodobit motocicleta acasă, înainte să mă pornesc. M-am pregătit din timp", a spus, Veaceslav Muntean, motociclist.

"Tradiţional, ne adunăm în ajun de sărbători ca să aducem spiritul acesta special. Am împodobit-o o zi, două, trei nu ţin minte, dar s-a primit frumos", a declarat Alexandru Hâncu, motociclist.

Motocicliştii s-au adunat la Palatul Feroviarilor, au mers prin toate sectoarele şi au ajuns la bradul din Piaţa Marii Adunări Naţionale.

"Am făcut un tur prin tot oraşul. Ne-am dorit să le aducem sărbătoarea tuturor. A fost frig, dar s-a meritat să acordăm atenţie evenimentului."

"Totul a trecut bine. M-am echipat aşa ca să mă simt confortabil. Am îmbrăcat haine care menţin căldura foarte bine."

"În fiecare an facem acest lucru. Oferim cadouri copiilor şi distrăm oamenii."

Trecătorii au rămas impresionaţi de parada bikerilor.

"E foarte frumos se simte atmosfera de sărbătoare de Crăciun. Această motocicletă e foarte frumoasă."

Copii au stat la coadă ca să recite poezii.

"Nepoţica a spus o poezie, Moş Crăciun i-a dăruit un cadou foarte frumos, mulţumim mult pentru tot ce se petrece la noi."

Parada moşilor pe motociclete s-a încheiat la şcoala internat numărul 3 din Capitală.

"Am cumpărat 200 de cadouri, două televizoare şi un laptop. Am venit să le aducem sărbătoarea", a spus Dumitru Glazcov, motociclist.

Cadourile au fost cumpărate din banii colectaţi de motociclişti.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu