Parada modei: Absolventele din ţară au ales cele mai elegante ţinute pentru ultimul sunet

Embed:

Ultimul sunet de clopoţel este şi un bun prilej de a îmbrăca cele mai frumoase haine din garderobă şi de a merge la distracţie.

Elevii, care au fost astăzi la careu, ne-au mărturist că s-au pregătit de acest eveniment din timp, iar unele fete s-au trezit cu noaptea în cap pentru a-şi face coafura şi machiajul. După partea festivă, tinerii au luat cu asalt localurile.

Pentru ultima zi de şcoală, absolventele au ales ţinute elegante, însă nu au renunţat la încălţămintea cu tocuri înalte. Fetele de la liceul "Mihai Viteazu" din Capitală au respectat şi în acest an tradiţia şi au purtat rochii în aceeaşi nuanţă.

"- Astăzi dimineaţă la ce oră a trebuit să te trezeşti, ca să reuşeşti? La 05:30. - Pentru ce ţi-a luat acest timp? Machiaj, coafură, păr, rochie. "

"M-a ajutat mama. Şi coafura, cercei. M-am trezit dimineaţa şi am făcut-o."

"Da, ieri am fost şi mi-am pregătit rochia şi mi-am cumpărat-o special pentru această sărbătoare "

Şi pentru ca de astăzi începe vacanţa mare, după careu elevii au luat cu asalt cafenelele din Capitală.

"Şi fericire că am terminat şi ies în vacanţă, dar şi de tristeţe că părăsesc colegii, şcoala.Da, totuşi e motiv de sărbătoare."

"Sărbătorim cu clasa, în continuare tot aşa, cred că până în seară vom sărbători."

 Iar absolvenţii din Bălţi, după careu au mers la carusel.

"Am fost la carusel, iar acum vrem să mâncăm. Ne-am adunat toată clasa şi asta este cel mai important că suntem împreună."

Alţii au făcut frigărui pe malul unui iaz.

"Ne vom distra. Ca după vacanţă să revenim la studii cu forţe noi."

Potrivit datelor Ministerului Educaţiei, în acest an aproape 30 de mii de elevi au finalizat studiile gimnaziale, iar aproximativ 20 de mii - clasa a 12.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu