Păpuşa Kate Middleton, lansată în ediţie limitată în SUA VIDEO

Embed:

Viitoarea prinţesă a Marii Britanii are deja şi propria colecţie de păpuşi. În Statele Unite ale Americii a fost lansată în ediţie limitată păpuşa Kate Middleton. Are aspectul şi strălucirea unei viitoare prinţese şi un preţ pe măsură - aproximativ 200 de dolari.

Creatorul Franklin Mint a decis ca noua păpuşă marca Barbie să fie pictată manual şi să aibă 40 de centimetri înălţime.

Păpuşa Kate este îmbrăcată în rochiţă albastră de mătase, la fel ca cea pe care o va purta viitoarea mireasă a prinţului William în ziua logodnei. De pe deget nu lipseşte nici replica celebrului inel de logodnă cu safire şi diamante.

Creatorii au fost nevoiţi să studieze mai multe fotografii ale frumoasei Kate Middleton pentru a capta întreaga personalitate a acesteia. Chiar şi cele mai mici detalii au fost puse la punct: de la culoarea părului până la gropiţele în obraji.

Păpuşa a fost creată exclusiv pentru colecţionari şi poate fi comandată pe Internet. Varianta de lux, adică păpuşa îmbrăcată în rochia de mireasă şi purtând coroniţă cu diamante, va fi disponibilă după nunta regală de pe 29 aprilie. Nu ne rămâne decât să aşteptăm cu sufletul la gură cel mai mediatizat eveniment al anului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu