Paolo Di Canio şi-a luat la pumni propriul jucător VEZI VIDEO

Embed:

Fostul jucător a lui Lazio Roma şi West Ham United, Paolo Di Canio, a comis-o din nou! De la salutul fascist pe care obişnuia să-l adreseze uneori fanilor lui Lazio, acesta a trecut la bătăi la vestiare. Di Canio, care este acum antrenorul lui Swindon, şi-a luat la pumni propriul jucător.

După o carieră în care a evoluat în aproximativ 500 de meciuri în campionate ca Italia, Scoţia sau Anglia, Di Canio s-a apucat de antrenorat. Italianul a semnat în aceasta vară cu Swindon, echipă din a doua Ligă engleză, şi ţinteşte promovarea imediată în Premier League.

Renumit pentru salutul fascist adresat fanilor lui Lazio, Di Canio nu s-a calmat nici măcar acum, când a devenit tehnician. Managerul lui Swindon l-a luat la palme pe propriul elev Leon Clarke, pentru faptul că acesta a admonestat antrenorul de fitness al clubului, imediat dupa ce a ieşit de pe teren, şi l-a invitat pe acesta la vestiar.

Chiar dacă Clarke a refuzat să intre în acelaşi timp cu antrenorul la vestiar, Di Canio a pus mâna pe el şi la chelfănit puţin, deşi prin preajmă se aflau mai mulţi oficiali. În urma incidentului, Leon Clarke a plecat direct acasă, în echipamentul de joc.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu