PAOK NU SE TEME DE CHELSEA. Elenii vor încerca să-și impună propria manieră de joc

PAOK Salonic este gata de încleștarea cu Chelsea Londra din cadrul grupei L a Ligii Europei. Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci de cupă europeană.

Tehnicianul român al grupării elene Răzvan Lucescu a declarat în ajunul partidei de la Salonic că echipa lui va încerca să-și impună propria manieră de joc, chiar dacă adversarul are numele pe care îl are.

"Știm că Chelsea este una din cele mai bune echipe din lume. În acest moment echipa traversează o perioadă foarte bună. Avem stilul nostru de joc. Vom încerca să îl păstrăm în fiecare meci. Nu contează dacă vom juca cu o echipă bună sau una mai slab cotată", a spus antrenorul PAOK Salonic, Răzvan Lucescu.

"Vom încerca să jucăm așa cum putem. Sunt conștienți de faptul că jucătorii echipei adverse sunt extrem de valoroși, însă noi vom face tot ce ne stă în putință pentru a obține un rezultat bun", a spus mijlocașul PAOK Salonic, Evhen Șahov.

Chelsea Londra s-a calificat direct în grupele Ligii Europei, iar PAOK a ajuns în a doua ca valoare competiție europeană intercluburi după ce a fost învinsă de Benfica Lisabona în play-off-ul Ligii Campionilor.

Partida dintre PAOK Salonic și Chelsea Londra va fi televizată în această seară de CANAL 3, cu începere de la ora 19:55.
Două ore mai târziu, tot la CANAL 3, va putea fi urmărită partida dintre Arsenal Londra și Vorskla Poltava.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu