Panourile electorale ale candidatului Ion Ceban, în care apare Ştefan cel Mare şi Sfânt, rămân în continuare pe străzile oraşului

Panourile electorale ale candidatului PSRM la Primăria Capitalei, Ion Ceban, în care apare monumentul domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfânt, rămân în continuare pe străzile oraşului.

Curtea de Apel Chişinău a casat, astăzi, decizia primei instanţe care a interzis panourile, dar şi un stoc de ziare şi unele spoturi de pe reţelele de socializare. Totodată, magistraţii de la Curtea de Apel au pronunţat o nouă hotărâre prin care au respins cererea de chemare în judecată a celui care a reclamat pretinsele încălcări. Este vorba despre candidatul "Uniunii Salvaţi Basarabia" pentru Capitală, Valeriu Munteanu.

Solicitat telefonic, Munteanu a declarat că va contesta decizia de astăzi la Curtea Supremă de Justiţie. Anterior, tot la sesizarea lui Munteanu, şi candidatul Blocului "ACUM" pentru Capitală, Andrei Năstase, a fost obligat de prima instanţă să renunţe la un lot de pliante electorale.

Şi asta tot din cauza faptului că pe acestea apărea monumentul lui Ştefan cel Mare şi clădirea Primăriei Chişinău. Ulterior, Năstase a atacat decizia la Curtea de Apel, care însă a menţinut decizia primei instanţe.

Lasă un comentariu