Panică şi indignare. Motivul pentru care troleibuzele nu au circulat în această dimineaţă pe strada Alba Iulia (VIDEO)

Embed:

Dimineaţă cu nervi pentru mulţi locuitori ai sectorului Buiucani din Capitală. Zeci de troleibuze de pe strada Alba-Iulia au staționat mai bine de o oră, după ce după ce un fir de tensiune electrică s-a rupt. Prin urmare, staţiile de aşteptare a transportului public au devenit arhipline, iar zeci de chișinăuieni şi-au început dimineaţa cu nervi, după ce au ajuns cu întârziere la serviciu.

Pana de curent s-a podus în jurul orei 7:30.

"Iaca nici în acesta nu o să mă mai urc. Iată deja nu mă mai urc că e 21 acesta. Iată m-am întristat un pic. Mă duc la microbuz. "

Potrivit directorului Regiei Transport Electric Chişinău, Dorin Ciornîi, mai mulţi muncitori au fost dislocaţi în teren, iar problema a fost remediată în aproximativ o oră.

"A avut loc o defecţiune la reţeaua de contact la intersecţia străzilor Alba-Iulia şi Ghibu. Două autospeciale au intervenit pentru remedierea defecțiunei. Aceasta a durat aproximativ o oră. Acum circulaţia s-a restabilit", a declarat Dorin Ciornîi, director RTEC. 

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu