PANICĂ pe un aeroport din Ungaria. Un avion plin cu români a fost evacuat în urma unei alarme de incendiu la bord (VIDEO)

Embed:

Un avion a fost evacuat la Debrecen, Ungaria, în timp ce se pregătea de decolare, informează baiamare24.ro. La bordul aeronavei se aflau câteva zeci de pasageri români, care au fost evacuați de urgență. Compania Wizz Air a precizat că s-a ajuns la această situație din cauza unei alarme de incendiu la bord.

Reprezentații companiei au informat că a fost vorba doar de o alarma falsă de incendiu. 

Aeronava a fost inspectată de serviciul de pompieri al aeroportului și de echipele tehnice, care au confirmat că nu a existat un incendiu, dar luminile din partea din spate, din dreptul logoului, și vaporii lichidului de degivrare ar fi putut crea senzația de fum.

Pasagerilor zborului li s-a asigurat cazare şi mese, întrucât zborul respectiv şi cel de întoarcere, Beauvais - Debrecen, vor fi reprogramate duminică dimineaţa (5 ianuarie).

"Echipajul a îndeplinit toate operațiunile cu profesionalism și conform procedurilor, evacuând aeronava. Wizz Air își cere scuze pentru orice incoveniente cauzate, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor rămâne prioritatea noastră principală”, a transmis Wizz Air.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu