Panică la Bruxelles: Doi polițiști au fost atacați cu un cuțit de un bărbat

Un bărbat înarmat cu un cuţit a atacat doi ofiţeri de poliţie belgieni la Bruxelles, însă vestele acestora antiglonţ i-au apărat şi niciunul dintre agenţi nu a fost rănit, a anunţat Poliţia, citată de AFP.

Poliţia nu are deocamdată detalii despre identitatea suspectului sau despre motivele atacului care a avut loc într-un parc din cartierul Molenbeek, unde locuiau mai mulţi oameni cu legături cu atentatele islamiste de anul trecut, de la Paris, scrie News.ro.

Agresorul a fost arestat de o altă patrulă de poliţie, a anunţat o purtătoare de cuvânt a forţelor de ordine, Julie Mampuy.

“Doi ofiţeri aflaţi în patrulă au fost atacaţi cu un cuţit de un bărbat în timp ce se aflau în parcul Bonnevie din Molenbeek”, a precizat Mampuy.

“Aceştia (ofiţerii – n.r.) au fost loviţi de mai multe ori cu cuţitul, dar au fost apăraţi de vestele lor antiglonţ şi, din fericire, nu au fost răniţi”, a adăugat ea.

În luna august, o poliţistă belgiană a împuşcat şi ucis un algerian înarmat cu o macetă care a rănit alte două poliţiste la Charleroi, la sud de Bruxelles.

ISIS a revendicat atacul.

Belgia este în stare sporită de alertă după atentatele jihadiste din luna martie, de la aeroportul şi metroul din Bruxelles, soldate cu 32 de morţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu