PANICĂ la bordul unui avion. Pasagerii au începu să plângă în hohote, iar pilotul le-a spus să se roage (VIDEO)

Embed:

Sperietură teribilă pentru pasagerii unei curse aeriene care decolase din Australia. Avionul a început să se zguduie din toate încheieturile în plin zbor.

Aeronava trebuia să ajungă în Malaezia și din cauza unei probleme la un motor acesta a început să se "zdruncine ca o maşină de spălat", scrie digi24.ro.

Momentul a fost filmat de un pasager, care a povestit că unii oameni au început să ţipe şi să plângă, moment în care echipajul de zbor s-a panicat. Pilotul zborului D7237 efectuat cu o aeronavă de tip Airbus A330, cu 359 de pasageri la bord, le-a cerut pasagerilor să se roage.

"Am plâns mult, numeroase persoane plângeau, încercau să-şi sune mamele, dar nu puteam face altceva decât să aşteptăm şi să avem încredere în căpitan", a declarat un pasager.

Pilotul a anunţat că este vorba de o problemă tehnică şi s-a întors din drum, iar avionul, care aparţine companiei Air Asia, a aterizat în siguranţă.

În decembrie 2014, o aeronavă a aceleiaşi companii s-a prăbuşit în mare tot din cauza unei probleme tehnice. 162 de oameni au murit atunci.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu