PANICĂ la bordul unui avion. Aeronava plină cu pasageri a lovit un zid în timp ce decola (VIDEO)

Un avion aparținând Air India a lovit, vineri dimineață, un zid care înconjura aeroportul Trichy din statul Tamil Nadu, în timp ce încerca să decoleze, scrie BBC News, citează libertatea.ro.

Zborul Air India IX 611 care zbura spre Dubai avea la bord 130 de pasageri și șase membri ai echipajului în momentul în care a decolat de pe aeroportul indian. Aeronava a fost deviată spre Mumbai unde a aterizat de urgență, dar în siguranță.

Air India a declarat că cei doi piloți, care au împreună peste 6.500 de ore de experiență, au fost restricționați de la zbor și urmează să fie investigați.

Compania aeriană a afirmat într-o declarație că aeronava Boeing 737 a decolat de la aeroportul Trichy din sudul Indiei vineri dimineață, când oficialii aeroportului au observat că aeronava a intrat în contact cu zidul care înconjoară perimetrului aeroportului.

Avionul a suferit unele daune, dar zborul nu a fost afectat până la Mumbai unde a aterizat de urgență.

Canalele de televiziune locale au difuzat imagini cu porţiunea distrusă a zidului şi au relatat că o parte a fuselajului avionului a fost afectată.

Administraţia aviaţiei civile din India a dispus, de asemenea, investigarea incidentului. "Ancheta va arăta cu siguranţă cauza accidentului. În urma raportului de anchetă vor fi luate măsuri", a afirmat un reprezentant al instituţiei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu