PANICĂ la bordul avionului în care se afla Schwarzenegger. Aeronava a coborât brusc 300 de metri

Arnold Schwarzenegger a avut emoții la bordul unui avion British Airways care a aterizat de urgență, din cauza unor probleme cu unul dintre motoare, scrie Metro, citează digi24.ro.

Actorul se întorcea în Statele Unite, când avionul în care se afla a coborât brusc mai mult de 300 de metri. Avionul decolase de pe aeroportul Heathrow din Londra, cu destinația Los Angeles, însă piloții au cerut să aterizeze de urgență înapoi la Londra.

Aeronava în care se afla Arnold Schwarzenegger a coborât peste 300 de metri când a schimbat direcția de zbor, în apropiere de coasta vestică a Scoției.

Timp de o oră, avionul a zburat în jurul aeroportului, pentru a consuma combustibilul și a ateriza în siguranță.

British Airways a precizat că avionul a avut o defecțiune tehnică minoră, însă a rămas la sol, pe aeroportul Heathrow. Atât actorul, cât și ceilalți pasageri au fost cazați peste noapte la un hotel din apropiere și au decolat miercuri cu destinația Los Angeles.

Potrivit The Sun, Arnold Schwarzenegger a trecut printr-o sperietură puternică, dar a fost impresionat de profesionalismul piloților și însoțitorilor de zbor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu