PANICĂ în apropiere de Ruseştii Noi. A aruncat O GRENADĂ în aer. Un BĂRBAT PERICULOS, căutat de Poliţie (FOTO)

Embed:

 

Poliţia Naţională este în alertă. Un bărbat, în vârstă de 29 de ani, este dat în căutare, după ce aseară a detonat o grenadă lângă tabăra "Poieniţa Veselă" din apropierea localităţii Ruseştii Noi, raionul Ialoveni.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru tentativă de omor şi huliganism. Incidentul a avut loc ieri în timp de o gaşcă de tineri erau la picnic.

Potrivit Poliţiei, suspectul, fiind în stare de ebrietate, a început s-o agreseze fizic pe prietena sa. În acest conflict au intervenit şi alte persoane cu care cei doi au venit la odihnă.

Supărat, acesta a plecat ca să revină într-o jumătate de oră cu o grenadă pe care a aruncat-o în apropiere.

Administraţia bazei de odihnă, unde a avut loc incidentului, nu a fost de găsit.

Angajaţii taberelor din preajmă afirmă că nu cunosc nimic despre cele întâmplate: "Nu ştiu nimic. Am preluat tura în aceasta dimineaţă".

Echipa Publika a ajuns şi la domiciliul bărbatului: 
"-Aţi văzut poliţia acolo? -Da, a trecut, dar cine, cum ... Eu în capătul celalat trăiesc. Nu ştiu. Nu cunosc acest bărbat".

Potrivit şefului adjunct al Inspectoratului General de Poliţiei, Gheorghe Cavcaliuc, suspectul deţinea ilegal grenada pe care a explodat-o. În urma unor percheziţii, la domiciliul bărbatului au mai fost depistate două grenade.

"Aceasta persoană anterior a fost trasă la răspundere pentru o altă infracţiune. În afara de lucrul pe care îl facem cu ofiţerii de investigaţii, ofiţerii de urmărire penală, bineînţeles că am conectat psihologii Inspectoratului General de Poliţie pentru a discuta cu persoanele care se aflau acolo în momentul acestui incident", a declarat şeful-adjunct al IGP.

Persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sau cunosc locul aflării acestuia sunt rugate să anunţe poliţia la numerele de telefon: 068244443, 079652133 sau 112.

Atenţie, bărbatul poate să aibă asupra sa obiecte periculoase.

Bărbatul are vârsta de 29 ani, înălțimea 178 cm, ochi căprui. În ziua în care a aruncat grenada, el era îmbrăcat în maiou întunecat, blugi albaștri, era încălțat în ghete negre. Bănuitul poartă barbă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu