PANICĂ din cauza unui moft. CINE a provocat "explozia" la un centru comercial din România (VIDEO)

Embed:

Un bărbat a detonat un dispozitiv exploziv în Carrefour Focşani. Alarma a fost dată în urmă cu câteva minute, iar toţi clienţii hipermarket-ului au fost evacuaţi de urgenţă,  scrie adevarul.ro.

UPDATE 14:30 Se pare că bărbatul a vrut să meargă la film dar, cum nu era program, agenții de pază l-au îndrumat către ieșire. Bărbatul s-a încăpățânat și a refuzat să plece. Atunci, paznicii au vrut să-l dea afară, l-au luat pe sus, dar acesta s-a prins de câteva obiecte de mobilier și, în acel moment, câteva bucăți din izolația tavanului au căzut și l-au rănit. 

UPDATE 13:50 Deși inițial s-a vorbit de o explozie, autoritățile nu au găsit nicio urmă de explozibil.

Este vorba, într-adevăr, despre prăbușirea unui plafon fals, dar cauzele ar fi altele. 

O parte din planșeul sălii de cinema s-a prăbușit, iar oamenii aflați în mall au fost evacuați imediat. Bărbatul rănit era conștient la venirea ambulanței. Potrivit medicilor, acesta este în afara oricărui pericol.

UPDATE 13:35 "A avut loc o deflagrație într-o sală de cinema, unde era un singur spectator care a și provocat această deflagrație. Nu se știe care sunt sursele exploziei, dacă a fost explozie. Sunt reprezentanții SRI în incintă, analizează și ulterior vom avea mai multe informații,” a declarat Cristian Misăilă, primar Focşani pentru digi24.ro.

UPDATE 13:29 O parte din planșeul sălii de cinema s-a prăbuși, iar oamenii aflați în mall au fost evacuați imediat. Bărbatul rănit era conștient la venirea ambulanței.

Sursa deflagrației care a avut loc în jurul orei 12 nu este încă cunoscută.

UPDATE 13:18 Deflagrația s-a produs într-o sală de cinema în care se afla o singura persoană.

UPDATE 13:16 Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost rănit în urma unei explozii produse într-un mall din Focşani. 

În urmă cu câteva minute s-a declanşat o alertă la Carrefour, din cauza unei explozii.

Se pare că un bărbat care avea un dispozitiv exploziv asupra sa a provocat o explozie, o persoană fiind rănită.

Toate persoanele aflate la cumpărături au fost evacuate din magazin.

"Eram la rând, voiam să plătesc, când s-a declanşat alarma şi am fost nevoiţi să părăsim magazinul. am lăsat produsele pe bandă şi am fugit", ne-a spus o persoană aflată în hipermarket.

Mai multe maşini de poliţie sunt în zonă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu