Pană de CURENT în Capitală. Mii de oameni au stat în întuneric din cauza unei avarii (VIDEO)

Embed:

Jumătate dintre locuitorii sectorului Ciocana au rămas aseară în întuneric din cauza unei pene de curent. De asemenea, au fost afectate o parte din centrul Capitalei şi câteva cartiere de la Botanica. În prezent, şapte blocuri de pe strada Mircea cel Bâtrân mai râmân fără energie electrică. Incidentul s-a produs din cauza unei avarii la reţeaua de electricitate.

Printre cei afectaţi au fost şi locatarii de pe strada Hristo Botev din sectorul Botanica al Capitalei.

"Noi am încercat să sunăm de vreo șase ori mereu era ocupat și au spus că o să revină. Mai întâi s-a stins calculatorul, totul s-a stins și s-a aprins, apoi televizorul lucra mai departe, iar restul nu. Apoi am ieșit și s-a stins cu totul. Am ieșit afară să mai vedem aerul. E foarte periculos, pentru că sunt frigidere, sunt calculatoare care repede se strică", a spus un locuitor al Capitalei.

"Ni s-a spus că în vreo trei ore poate o să se rezolve problema, dar nu sunt sigur. Nu este internet și asta pentru fiecare student și tânăr este o mare problemă", a zis un păgubit.

"Numai ce am parcat mașina. Nu cunoaștem din ce cauză s-a întâmplat, dar sperăm că o să se aprindă."

Unii oameni au rămas pe întuneric în timp ce se aflau la muncă.

"Stau cu lanterna, dar nu lucrez, deja nu mai vând nimic. Am aflat că s-a produs o avarie la rețeaua electrică", a spus o vânzătoare. 

Reprezentații GasNatural Fenosa anunţat că avaria s-a produs din cauza unor defecțiuni la un cablu subteran.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu