Palmă dură pentru PPE: Vicepreședintele Parlamentului European a afirmat că popularii europeni vorbesc în limba lui Dodon

Vicepreședintele Parlamentului European Victor Boștinaru, membru al grupului „Alianța Progresistă a Socialiștilor și Democraților”, afirmă că UE trebuie să susțină guvernarea din Moldova și susține ideea introducerii cursului european în Constituția țării.

”Dacă nu vom susține modificările propuse în Parlamentul Republicii Moldova, riscăm să vedem un Dodon la guvernare care ar putea să îndepărteze decisiv Republica Moldova de Uniunea Europeană”, a declarat Boștinaru în cadrul unei ședințe a Parlamentului European.

”Guvernul Republicii Moldova a participat la manevrele NATO în Ucraina, cu opoziția lui Dodon. Dodon s-a opus nominalizării ministrului Apărării. În Moldova se discuta amendarea Constituției ca Dodon să nu poată deturna parcursul europea, scrie politics.md

Legea electorală este identică celei din Germania. Dacă nu sprijinim Moldova astăzi, o dăm pe gratis Rusiei”, a spus vicepreședintele Parlamentului European.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu