PAGUBE de mii de lei! Ploaia torenţială a ruinat afacerea prosperă a unui fermier din Costești

Embed:

Ploaia torenţială de ieri a făcut prăpăd în mai multe localităţi ale ţării. Sute de hectare de terenuri agricole au fost distruse, iar vântul puternic a deteriorat mai multe bunuri.

Este şi cazul unui fermier din satul Costeşti, raionul Ialoveni. Ploaia a distrus acoperișul unui depozit frigorific, construit recent.

PRĂPĂD în sudul Moldovei. Ploile şi vântul puternic au făcut ravagii

Ploile și vântul de ieri au luat pe sus acoperișul din țiglă metalică al unul deposit frigorific în care erau păstrate șase tone de cireșe. Acoperișul avariat are o suprafață de peste 250 de metri pătrați.

În urma furtunii mai multe fire electrice au fost rupte, iar depozitul a rămas fără curent.

"Din păcate trebuie să scoatem marfa să o ducem în alt frigider. Acoperișul a fost finisat cu câteva zile înainte de devastare. Pagubele sunt estimate la 250 de mii de lei", a spus administratorul depozitului frigorific.

S-a rupt cerul! Ploile cu grindină au făcut ravagii în centrul şi sudul ţării (VIDEO)

Ploaia a făcut ravagii în toată țară.

"În urma ploii toretiaţiale cu grindină de ieri au fost afectate mai multe localităţi. Atât în sudul cât şi în nordul ţării. Vorbim aici de UTA Găgăuzia şi anume de localitatea Cişmichioi unde au fost afectate peste 700 de hectare de grădini particulare, 23 de ha de vii, iar de pe acoperişul a 15 case au fost deteriorate ţiglşa metalică şi aredezia", a declarat ofiţerul de presă al Serviciului Situaţiilor Excepţionale, Liliana Pușcașu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu