PAD salută consolidarea curentului politic unionist, dar insistă ca forțele politice să fuzioneze într-o singură entitate politică

Embed:

Partidul Acțiunea Democratică (PAD) salută eforturile de consolidare a curentului politic unionist, dar insistă ca forțele politice implicate să fuzioneze într-o singură entitate politică înainte de a planifica participarea în următoarele alegeri fie ele locale sau parlamentare anticipate.

"Cetățenii unioniști, după ce au fost dezamăgiți în repetate rânduri de PPCD, PLDM, PL, sunt acum asaltați de o avalanșă de coaliții, blocuri și alte inițiative care adună liderii unioniști la aceeași masă fără a schimba esența problemei: dezorganizare profundă, decizii politice contradictorii ale liderilor și orgoliul de avea propria ștampilă și funcția de președinte. Nu mai putem risipi speranțele și voturile oamenilor pe inițiative efemere", a menţionat liderul PAD, Mihai Godea, în cadrul Biroului Permanent Central al PAD întrunit duminică 14 aprilie în ședință extraordinară.

Potrivit PAD, doar un partid puternic, cu un singur set de organe de conducere și cu o strategie clară poate aduce Re-Unirea mai aproape de cetățeni și poate asigura rezultate palpabile în alegeri.

"PAD își reafirmă disponibilitatea de a fuziona în cadrul unei entități pro-românești care să unească și să consolideze cu adevărat toate forțele politice unioniste din Republica Moldova", se menţionează în comunicatul emis de Partidul Acțiunea Democratică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu