PACQUIAO, PREGĂTIT DE LUPTĂ. Pugilistul filipinez se va confrunta Lucas Matthysse

Embed:

Manny Pacquiao va lupta pentru a 12-a oară pentru titlul de campion mondial. Pugilistul de 39 de ani îl va întâlni pe campionul mondial în versiunea WBA, Lucas Matthysse. Argentinianul cu pumni de fier este recunoscut prin brutalitatea loviturilor sale.

"L-am ales pe Lucas Matthysse deoare este un luptător în sensul direct al cuvântului. Este un adversar agresiv, care lovește foarte mult. Cred în faptul că vom reuși să facem spectacol. Scopul meu în fiecare luptă este să-i fac pe fani să savureze momentul, să fie fericiți", a spus boxerul Nanny Pacquiao.

"M-am pregătit bine pentru această luptă alături de echipa mea. Au fost 120 de zile de pregătire intensivă. Sunt gata să îmi apăr titlul", a spus boxerul Lucas Matthysse.

Lupta dintre Pacquiao și Matthysse se va disputa în Malaezia, pe Axiata Arena, acolo unde biletele pentru cele 16.000 de locuri s-au epuizat de mult.

Cel supranumit "Pacman" e singurul boxer cu titluri mondiale la 8 categorii de greutate. Filipinezul și-a mai anunțat retragerea din activitate în 2015, însă nu a putut sta departe de ring, deși a intrat și în politică.

În cariera sa, Pacquiao are 59 de victorii, dintre care 38 obținute înainte de limită, 7 înfrângeri și două remize.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu