Pace între Ostap şi Belardelli. VEZI ce înţelegere au făcut cei doi

Embed:

Pace la Rapid! Victor Ostap şi Pietro Belardelli au anunţat public că nu există niciun conflict între ei. Italianul îşi continuă proiectul din Moldova şi anunţă că Rapid va efectua un cantonament la Roma. De partea cealaltă, Ostap a recunoscut că el trebuie să achite toate restanţele la salarii faţă de jucători.

"Aceste datorii, conform înţelegerii noastre, sunt ale mele. Dar după ziua de azi am să discut cu fiecare în parte... Într-adevăr, cu unii jucători sunt nişte obligaţiuni neonorate. Şi acolo unde merită să fie onorate, vor fi onorate", a declarat patronul Rapid, Victor Ostap.

Ostap spune că din sezonul viitor va investi bani doar în complexul sportiv din Ghidighici, care va deveni în scurt timp o academie de fotbal. Acest proiect va fi finanţat parţial şi de grupul de companii pe care îl reprezintă Belardelli.

"Clubul Rapid nu moare pentru că a apărut domnul Belardelli, pe care un an de zile îl duc după mine şi îl rog, domnul Belardelli, hai vină cu banii aici, hai vină în Moldova, hai te rog, uite ce fac eu aici. Pe mine nu mă mai confundaţi cu fotbalul. Eu sunt un investitor în infrastructură. Toate întrebările care vor apărea de acum şi în următorii trei ani sunt la domnul Belardelli", a adăugat acesta.

Belardelli va finanţa integral Rapidul din vară. Acesta a anunţat şi unde se va desfăşura primul cantonament al formaţiei sale.

"Echipa va desfăşura un cantonament de două săptămâni la Roma, la un complex sportiv care aparţine consorţiului de companii pe care îl reprezint", a precizat preşedintele Rapid, Pietro Belardelli.

În continuare, Pietro Belardelli va exercita funcţia de preşedinte al Rapidului, iar Victor Ostap va rămâne proprietar şi preşedinte onorific al clubului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu