(P) Victoriabank și-a ales clientul câștigător care va pleca la deschiderea Jocurilor Olimpice 2016 din Rio

Anul acesta, un client Victoriabank va lua parte la cel mai important eveniment sportiv al tuturor timpurilor. Am aflat cine este câştigătorul premiului mare al campaniei “Fii parte din istoria Jocurilor Olimpice” - o călătorie gratuită pentru două persoane la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Rio! De întregul pachet turistic se va bucura locuitorul mun. Chişinău – Valentin Cebotari, care va avea ocazia unică să participe la acest eveniment grandios, datorită campaniei promoţionale organizate de VISA şi Victoriabank.

Fiecare deţinător al cardului VISA de la Victoriabank a avut șansa să câştige premiul mare. Unica condiţie pentru a intra în concurs a fost achitarea cu cardul a cumpărăturilor şi serviciilor în centrele comerciale din întreaga lume, pe Internet şi prin intermediul DA! Internet Banking şi DA! Mobile Banking în sumă de minim 100 de lei. Campania s-a desfăşurat între 21 martie şi 31 mai 2016, iar pe lângă premiul mare au fost oferite 200 de premii a câte 500 de lei fiecare.

"Deja tradițional, Victoriabank în colaborare cu VISA organizează campanii de promovare a achitărilor cu cardul, care au o finalitate frumoasă pentru clienții noștri. Ne bucurăm că în acest an am oferit unui client Victoriabank posibilitatea de a participa la un moment istoric, așa cum este Jocurile Olimpice 2016 din Rio. Noi tindem mereu să mulțumim fidelitatea, de aceea, asemenea campanii și acțiuni vor fi organizate și în continuare", a declarat Ludmila Vangheli, Vicepreşedinte Victoriabank.

Valentin Cebotari, câştigătorul premiului, a mărturisit că plecarea la Rio va fi unul dintre cele mai incitante evenimente din viaţa sa: "Am emoții foarte mari pentru că voi pleca pentru prima dată peste hotarele țării. Vreau să mulțumesc Victoriabank și VISA pentru că îmi oferă această posibilitate să ajung tocmai la Rio. Sunt un mare amator al Jocurilor Olimpice și niciodată nu am crezut că voi avea șansa să fiu prezent la deschiderea unui astfel de eveniment istoric. Atunci când am făcut achitarea cu cardul Victoriabank nu m-am gândit că voi câştiga, dar norocul a fost de partea mea".

"Este important pentru noi ca toți clienții să fie răsplătiți pentru fidelitate. De aceea mereu organizăm campanii cu surprize care să îi motiveze să folosească instrumentele băncii, în acest caz efectuarea tranzacţiilor fără numerar. Clientul își achită cumpărăturile cu cardul și câștigă o călătorie la deschiderea Jocurilor Olimpice din Rio de Janeiro, Brazilia. Simplu, nu?

 Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au participat în campania noastră și îi îndemnăm pe toți clienții Victoriabank să participe şi la alte campanii, deoarece îi aşteaptă o mulţime de surprize", a menţionat Vasile Tomiţa, Director Direcţia strategie şi marketing Victoriabank.

Sergiu Stoianov, Director adjunct Direcția carduri bancare a menționat: Împreună cu sistemul internațional da plăti Visa, Victoriabank încă o dată a demonstrat că cardul bancar este nu doar un mijloc de plată modern, sigur și comod, dar este și un mijloc de realizare a visurilor. Utilizați cardul pentru achitări de zi cu zi și beneficiați de reduceri de la partenerii Victoriashopping! Vreau sa mulțumesc clienților și sistemului de plăți Visa International pentru colaborare lungă și fructuoasă.

Anterior, clienţii Victoriabank au asistat la Jocurile Olimpice de iarnă din Torino 2006, cele din Vancouver în 2010, Jocurile Olimpice de vară din Londra în 2012 şi Jocurile Olimpice de iarnă din Soci în 2014.

Achitările cu cardurile VISA de la Victoriabank sunt comode, rapide, dar şi profitabile, deoarece campaniile promoţionale sunt organizate pe tot parcursul anului. Cu cardul VISA poţi achita cumpărături oriunde în lume sau pe internet, dar şi facturile pentru întreţinere, amenzile primite de la poliţia rutieră şi multe altele. Plăţile pot fi efectuate prin intermediul bancomatelor, a POS-terminalelor sau prin intermediul serviciilor DA! Internet Banking şi DA! Mobile Banking

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu