(P) Strălucește în seara de Revelion

Atmosfera incendiară de iarnă te învăluie cu mister și căldură. Revelionul  îți oferă posibilitatea să radiezi la propriu, să experimentezi și să oferi machiajului tău o transformare spectaculoasă.   

Magazinul online Makeup îți pune la dispoziție o  gamă variată de produse cosmetice sigure pentru realizarea unui machiaj rezistent de seară. În cele ce urmează îți sugerăm câteva idei creative pentru conturarea unui look spectaculos de Revelion.

Explozie de culoare pe pleoape și buze - efect holografic

Produsele decorative holografice rămân baza unui machiaj festiv, iar glitter-ul metalic reprezintă un element indispensabil în realizarea make-up-ului de seară.

Nuanțele intens pigmentate și strălucirea policromă conferă chipului  un efect radiant. Pentru un rezultat echilibrat evidențiază doar o singură zonă a feței: ochii, buzele sau pomeții.  Aplică pigmenții glitter pe: pleoape, pomeți, gât sau decolteu.

Machiaj intens al buzelor cu particule glitter  

Deși nu poate fi utilizat zilnic, glitter-ul este în topul preferințelor. Textura sclipitoare este perfectă pentru machiajul artistic și evenimentele speciale. Folosește o cantitate moderată de sclipici într-o formă pură sau paiete medium și aplică-le pe buze cu ajutorul unui adeziv special.

Machiaj excentric cu pleoape glossy

Pleoapele  glossy sunt o reinterpretare artistică a machiajului clasic. Acestea pun în vizor o strălucire discretă și un aspect proaspăt al ochilor. Tehnica constă din: aplicarea unui primer pe pleoape ce contribuie activ la fixarea machiajului, utilizarea unui  fard de pleoape intens și distribuirea unei cantități moderate de gloss peste acesta. 

De altfel, poți utiliza o cantitate moderată  de luciu de buze transparent sau puțină vaselină cosmetică peste fardul de pleoape. Pentru a intensifica culoarea îți sugerăm să  combini diverse nuanțe și să aplici fardul în mai multe straturi. Pentru un rezultat persistent în timp, pielea necesită o hidratare profundă.  Folosești o cremă intensiv hidratantă, apoi aplică o bază de lungă durată. 

În caz că-ți dorești un machiaj mai discret în seara dintre ani, îți recomandăm să aplici ruj roșu clasic sau să alegi o loțiune cu sclipici pentru corp. 

Fii fabuloasă - nu ezita să experimentezi cu nuanțele aprinse, pentru că Revelionul îți oferă o atmosferă incendiară. 

P.

loading...

Lasă un comentariu