(P) Premieră în domeniul hotelier din Republica Moldova. Compania belgiană "Besix Stay" a prezentat proiectul "A-stay"

Embed:

Premieră în domeniul hotelier din Republica Moldova. Compania belgiană „Besix Stay” a prezentat proiectul „A-stay”, un concept de ospitalitate, program prin care fiecare vizitator își va crea confortul necesar doar cu cu ajutorul unei aplicații de smartphone.

Complexul „A-STAY” va fi localizat chiar în inima capitalei, pe strada Columna 90. După modernizare, indiferent de durata vizitei, oaspeții vor descoperi dinamismul Chișinăului în dezvoltare.

„„A-STAY” va fi pentru tinerii născuţi după anul 2000, care vor putea atât locui, cât profita de lobby-ul hotelului, unde vor avea posibilitatea să își petreacă timpul cu prietenii”, a spus CEO "Besix Stay" Belgia, Eric Thoelen.

Grație tehnologiei, fiecare membru al familiei A-STAY își va personaliza vizita,chiar de pe telefon mobil sau tabletă. Vizitatorii vor gestiona întregul proces: de la deschiderea ușilor, până la achitarea meselor și rezervarea sălii de întruniri.

„Avem de gând să renunțăm la cheile obișnuite și să folosim sistemul de securitate biomatric. În timpul check-inului clienții își vor înregistra și amprentele, așa că atunci când vor dori să intre în camera lor, va fi suficient să-și apropie palma de un dispozitiv digital”, a spus directorul pentru extindere, Romero Oneto.

„Este pentru persoane dinamice, tinere dar și persoane care sunt pasionate de tehnologii, de istorie, de oraș, de bucătăria noastră moldovenească și persoane care știe să aprecieze corect timpul.”

„A-STAY” este binevenit pentru oricine, oricine călătorește, oricui îi place confortul și oricui vrea să se simtă bine. Nu te formalizezi, e ceva simplu, care merge înainte, rapid și cu care ajungi la happy end. „

„A-STAY” este un brand al holdingului „BESIX STAY”, care presupune construcția a peste şapte mii de încăperi inteligente în întreaga lume, timp de cinci ani. Acestea vor fi dotate cu săli de sport și de întruniri, grădini, zone de agrement, restaurante și spații de lucru. În Chișinău, Antwerpen și Bruxelles, „A-STAY” va fi lansat până în anul 2021.

(P)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu