(P) Philip Morris International și Ferrari continuă colaborarea prin intermediul "Mission Winnow"

Producătorul american de țigări Philip Morris International (PMI) și compania auto italiană Ferrari au anunțat lansarea proiectului “Mission Winnow”, prin care își propun promovarea inovațiilor şi tehnologiei menite să îmbunătățească calitatea vieții.

Cu ajutorul “Mission Winnow”, compania Philip Morris International se angajează să amplifice rolul științei, tehnologiei și inovației pentru crearea unui viitor fără fum și să contribuie astfel, la o viață mai bună a celor peste un miliard de fumători din lume.

„Prin intermediul proiectului “Mission Winnow” dorim ca lumea să înțeleagă, că noi ne-am schimbat și suntem mândri să împărtășim transformarea pe care au realizat-o oamenii de la Philip Morris International, precum și dedicarea noastră științei și inovației care poate aduce un viitor mai bun”, a declarat André Calantzopoulos, directorul executiv al PMI, citat de F1i.com.

Încă în luna februarie, PMI a anunțat că va continua să susțină echipa Ferrari, printr-un proiect inedit, care nu va promova un anumit produs. Philip Morris a început să sponsorizeze Ferrari la mijlocul anilor 1980, iar noul său acord multianual a fost încheiat până în anul 2021.

"Misiunea Winnow demonstrează angajamentul nostru de a lucra şi mai mult ca să ajungem la rezultatele pe care ni le dorim. Renunțăm la abordările vechi, învățăm din greșelile din trecut și modelăm viitorul. Logo-ul acestei campanii nu are legătură cu vreun produs din tutun. Este vorba despre noi şi aspirațiile noastre pentru un viitor mai bun”, a adăugat directorul executiv al PMI, pentru sportbusiness.com.

Mai multe detalii despre colaborare despre Mission Winnow găsiți pe site-ul oficial www.missionwinnow.com

P.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu