(P) Cu drag, pentru tine! 50% reducere la smartphone-uri și gadget-uri

Sezonul dragostei este oficial deschis cu ideile de cadouri gata pregătite și servite la jumătate de preț.

Ziua Îndrăgostiților, Dragobete sau 8 martie – nu te grăbi să intri în panică, Moldcell are soluții pe toate gusturile, prezentate în magazinele sale sau online pe www.moldcell.md.

Bunăoară, un telefon nou este întotdeauna binevenit pentru oricine, mai ales cineva drag, unde mai pui și reducerea de 50%. Poți alege între Samsung J7 Neo (2017), Huawei P9 lite mini (2017) sau HTC Desire 10 Lifestyle, toate performante și cu specificații mult așteptate. O să îți fie greu să mai renunți la ele după ce o să le vezi în combinație cu prețul redus. Totuși, nu te limita, magazinul online Moldcell e plin cu oferte avantajoase, iar ofertele săptămânale sunt un adevărat deliciu.

Tot cu 50% reducere poți cumpăra gadget-uri și accesorii de top – ochelari VR, drone, boxe portabile sau garnituri bluetooth – un cadou neobișnuit ce va surprinde cu siguranță pe cel căruia i-a fost destinat.

Și dacă tot dragostea e despre comunicare, poți opta pentru reducerea de 50% la apeluri si trafic internet cu Abonament YOU, ca să vorbești cu persoana dragă sau să navighezi pe internet în voie.

Reduceri multe și surprinzător de mari. Să facem o recapitulare, ca să fim siguri că nu ne scapă ceva:

  • smartphone-uri performante la jumătate de preț;
  • 50% reducere la gadget-uri și accesorii de top;
  • apeluri și trafic internet de 2 ori mai ieftin;
  • reduceri fierbinți cu ofertele săptămânale în magazinul online;
  • și, bineînțeles, Mclub, cu reduceri de până la 60% de sărbători.

Pentru că dragostea trebuie împărtășită.

Cu drag, Moldcell. #WithLoveForYOU

P.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu