(P) Cu abonamentele Unite ai Internet nelimitat şi fiecare al doilea minut extra pachet gratuit

Primăvara aceasta este extra aşteptata, iar Unite lansează o super ofertă în care comunici cît vrei tu şi navighezi nelimitat pe internet. Începînd cu 1 martie, la conectare la abonament, ai fiecare al doilea minut consumat extra pachet gratuit precum şi trafic internet mobil extra pachet gratuit.

În timp ce alte companii au majorat tarifele pentru convorbiri extra-pachet la abonament cu 50%, oferta Unite îți oferă practic o reducere de 50% la tariful extra abonament. În plus ai trafic internet extra-pachet gratuit. Comunici şi navighezi liber pe internet chiar şi atunci cînd ai depaşit minutele şi traficul inclus în abonament.

Astfel, timp de 6 luni de la conectare te bucuri de cele mai avantajoase tarife la apelurile extra-pachet la abonament.

Alege orice abonament Smart şi ai totul inclus la pachet, minute naţionale, minute internaţionale şi trafic internet mobil. Mai mult, la conectare poţi beneficia de un smartphone performant Lenovo A319 la preţ special, de doar 39 lei/ lună timp de 24 luni.

Abonații Unite au cele mai mici tarife pentru comunicare. Vino și tu în cea mai generoasă rețea din țară, păstrează-ți numărul si profită de oferte avantajoase.

Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală.

Detalii 022 200 200

www.unite.md

P.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu