OTRAVĂ la kilogram într-un magazin din Căuşeni. O cumpărătoare, INDIGNATĂ la CULME de ce a văzut în vitrina cu mezeluri (FOTO)

Mezeluri alterate într-un magazin din oraşul Căuşeni. Potrivit unei cumpărătoare, unele produse ar avea termenul de valabilitate expirat acum o lună.

Şi mai revoltător este faptul că mezelurile se vând într-un magazin din apropierea liceului din Căuşeni, unde potrivit cumpărătoarei, învaţă circa 450 de elevi.

"Se vând fără rușine mezeluri alterate încă de o lună de zile, iar vânzătorii nici nu încearcă să le înlăture, ba mai mult, pe unele dintre ele s-a corectat cică că sunt valabile până în luna august 2019. La reproşul meu către vânzători referitor la produsele alterate pe care intenționam să le cumpăr, am primit următorul răspuns: 'Fetiţo tu cumperi sau nu? Hai mai repede că ții rândul și dacă ceva nu îți convine pleacă la alt magazin'. Mulţumesc frumos proprietarilor că 'au grijă' de sănătatea cetățenilor şi vând salamuri scumpe alterate deja de o lună", a spus cumpărătoarea care a expediat imaginile redacţiei noastre.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu