Oscar 2018: Ce se află în pachetul de 100.000 de dolari primit de nominalizații la Oscar

Nominalizații la premiul Oscar primesc din partea organizatorilor, fie că obțin statueta sau nu, un pachet cu cadouri în valoare de peste 100.000 de dolari, scrie libertatea.ro.

Acest lucru este valabil în special pentru anumiți candidați la Premiile Oscar , care, fie că iau o statuie sau nu, primesc un pachet cadou în valoare de peste 100.000 de dolari.

În acest an, pachetul extraordinar de cadouri Oscar include călătorii în Grecia, Zanzibar, Hawaii și Tanzania, un colier cu diamante și un kit de testare genetică 23andMe. Punga de cadouri conține sesiuni de personal training, suplimente de slăbit, proceduri de îngrijire a danturii și proceduri de îngrijire a pielii.

Punga de cadou generoasă provine de la Distinctive Assets, o companie de marketing din Los Angeles, care a oferă aceste cadouri de 16 ani.

Dar nu toți nominalizații le primesc. Numai cei nominalizați la rolurile de actorieprecum Timothée Chalamet, Octavia Spencer, Daniel Kaluuya si Meryl Streep, precum si nominalizații pentru cel mai bun regizor ca Greta Gerwig sau Guillermo del Toro, le vor primi.

Iată așadar ce conțin aceste pachete și cât costă.

O excursie de 12 nopți în Zanzibar și Tanzania

Excursia luxoasă pentru două persoane pare a fi personalizată pentru actori de renume, cu mese private și un ghid privat de safari pe parcursul călătoriei, conform Distinctive Assets. Nomineții și oaspeții lor vor putea, de asemenea, să călătorească, să facă scufundări, să meargă în safari, să ia lecții de gătit și multe altele. Călătorii similare de la compania International Expeditionscostă peste 11.300 de dolari pe persoană.

O săptămână de tratamente spa

Printre numeroasele tratamente spa de la Golden Door, doar un 90 de minute de masaj costă 245 de dolari. Așa că o săptămână tratamente spa, această valoare ar putea crește până la peste 1.000 de dolari.

23andMe Kit de testare a ADN-ului

Kitul de stabilire a strămoșilor costă 99 de dolari, în timp ce raportul despre strămoși și pachetul de caracteristicile de sănătate costă 199 de dolari.

O excursie de șase zile în Hawaii

O ședere de șase nopți la Koloa Landing Resort din Poipu, Hawaii într-o vilă de lux. O astfel de vacanță costă aproximativ 500 de dolari pe noapte, ceea ce înseamnă că o excursie de șase nopți ajunge la 3.000 de dolari.

Zece sesiuni de pregătire personală

Nominalizații primesc, de asemenea, 10 sesiuni de formare personală cu Alexis Seletzky, antrenor personal al celebrităților. O astfel de sesiune ar costa în jur de 500 de dolari pe oră. Deci zece sesiuni ar fi în jur de 5000 de dolari.

Un sejur într-o stațiune greacă de lux

O noapte în hotelul Avaton Luxury Villas din Halkidiki, Grecia, costă mai mult de 460 de dolari pe noapte.

Alte obiecte prezente în pachet:

Ciocolată Chocolatines „Chocouture Jewlery Box”, în valoare de 86 dolari

Gene false Le Cèline în valoare de sute de dolari

Pasta de dinți Magic Mud, în valoare de 20 de dolari

Acces la o nouă aplicație de dating, numită „NeverMissed”, înainte de lansarea acesteia

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu