ORIBIL. Nu s-a mulțumit cu 20 de roni și un telefon. Ce i-a făcut un român unei bătrâne

Un individ din Vaslui a fost arestat după ce a tâlhărit și violat o bătrână în propria locuință. Răufăcătorul a năvălit peste femeie în casă, în toiul nopții și i-a cerut să-i dea bani și alte obiecte de valoare. Femeia avea numai un telefon și 20 de lei româneşti, așa că individul nu s-a mulțumit cu prada ci a și batjocorit-o, scrie libertatea.ro.

Individul din Vaslui a fost arestat pentru tâlhărie și viol, după ce fiica bătrânei a sunat la 112 și a reclamat oribilele fapte. Sevastian Purcaru, recidivist, a pătruns în casa femeii din localitatea Ivești în noaptea de 1 spre 2 septembrie, au stabilit polițiștii.

"Sesizarea a fost fãcutã la orele 6:57, pe 2 septembrie, de cãtre o femeie de 34 de ani, din Iasi, care ne-a informat cã mama ei, din comuna Ivesti, a fost violatã si i s-a sustras telefonul mobil. Din primele verificãri a reiesit cã femeia de 66 de ani a fost violatã si tâlhãritã în noaptea de 1/2 septembrie, mai mult, fiind sustras si un telefon mobil precum si suma de 20 de roni", a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu