Orheienii de la Milsami au ieşit victorioşi de la meciul contra FC Costuleni

Embed:

Milsami Orhei a obţinut prima victorie din această ediţie a Diviziei Naţionale. Echipa antrenată de Iurie Osipenco a învins pe teren propriu FC Costuleni cu scorul de 3-0. Gazdele au deschis scorul în minutul 25, prin Romeo Surdu.

"Am obţinut o victorie meritată. Am avut un început mai slab de campionat, dar avem o echipă care încă se formează. Sperăm în continuare la cupele europene", a comentat Surdu.

Milsami şi-a dublat avantajul peste 12 minute, după un gol de excepţie înscris de Gheorghe Andronic.

Karlo Belak a stabilit rezultatul final în minutul 63, reuşind un gol senzaţional, după o execuţie de zile mari.

"Am avut nevoie foarte mult de această victorie pentru ca să putem merge în continuare cu capul sus", a spus antrenorul Milsami, Iurie Osipenco.

"Echipa mea a făcut multe greşeli din cauza cărora am primit două goluri. După asta adversarul a prins aripi şi a început să aibă mai multă încredere", a venit explicaţia lui Laurenţiu Tudor, antrenorul costulenenilor.

Într-un alt meci, FC Tiraspol a învins în deplasarea Zarea Bălţi cu 1-0. Singurul gol a fost marcat de Alexandru Grosu. Saxan a obţinut prima sa victorie în Divizia Naţională după ce a învins Dinamo Auto cu scorul de 3-0.

Etapa a treia se va încheia duminică cu două supermeciuri. Campioana Sheriff se va duela pe teren propriu cu Dacia, iar Zimbru Chişinău se va confrunta cu Veris.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu