Orgie sexuală într-o secție de poliție din Bruxelles în timpul asediului ANTITERO

Poliția belgiană a declanțat o anchetă internă după ce au apărut informații cu privire la o orgie sexuală care ar fi avut loc într-o secție de poliție din Bruxelles în zilele în care orașul se afla sub COD ROȘU de alertă teroristă, relatează realitatea.net.

Cel puțin doi polițiști și opt soldați ar fi organizat un sex party într-o secție de poliție din cartierul Ganshoren, din Bruxelles.

Orașul se afla în acel moment sub un adevărat asediu al forețelor de ordine, ca urmare a unor amenințări teroriste venite imediat după atentatele sângeroase de la Paris.

În timpul operațiunilor antitero, soldații și polițiștii au fost cazați timp de două săptămâni în secția de poliție din Ganshoren.

"O mică petrecere a fost organizată la momentul plecării", a recunoscut un purtător de cuvânt al poliției, care a precizat că s-a declanșat și o investigație internă.

Secția de poliție, unde au fost cazați aproape 20 de soldați din trupele speciale, se afla la un pas de zona Molenbeek, unde au avut loc descinderile antiteroriste.

Capitala Belgiei s-a aflat în noiembrie la un nivel de alertă teroristă de gradul 4, maxim, pentru mai multe zile. Metroul, centrele comerciale și școlile au fost închise din cauza alertei teroriste. De teamă, belgienii au preferat să rămână în case.

Ameninţările teroriste din capitala Belgiei au băgat spaima în locuitorii din Bruxelles, străzile comerciale fiind cu aproape 70% mai puţin aglomerate decât în mod obişnuit.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu