Organul care arde cele mai multe grăsimi în organism. Dacă îl menții sănătos, te ajută să slăbești

Când nu reușești să scapi de kilogramele în plus, este indicat să îi faci o vizită medicului tău. S-ar putea ca organul responsabil cu arderea grăsimilor să nu mai funcționeze la capacitate maximă. Află care este și cum faci să își îndeplinească funcțiile mai bine.

Dacă vrei să fii sănătoasă și să ai o siluetă perfectă, atunci ficatul tău ar trebui să funcționeze bine. Acest organ îndeplinește peste 400 de funcții, iar printre cele mai importante se numără filtrarea toxinelor și eliminarea lor din sânge.

După ce ficatul curăță sângele, transformă toxinele în substanțe care sunt scoase din organism prin urină ori sunt depozitate în bilă și ajung în sistemul digestiv, fiind eliminate prin scaun, scrie unica.ro.

Când ficatul nu are destui nutrienți să își îndeplinească funcțiile, devine lent. Toxinele nu mai pot fi eliminate și se depozitează în țesutul adipos, unde se transformă în grăsime.

O altă problemă apare și când fierea nu mai funcționează bine, iar bila nu mai poate transporta toxinele în sistemul digestiv la fel de repede.

Când ai prea multe substanțe nesănătoase în organism, te poți simți obosită, nu ai energie, te constipi și ești mai sensibil la boli.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu