Organizaţia teritorială a democraţilor din Floreşti s-a mărit! 170 de persoane şi-au primit carnetele de partid

Embed:
Organizaţia teritorială a democraţilor din raionul Floreşti s-a mărit. Aproximativ 170 de membri şi-au primit carnetele de partid, în cadrul unei manifestări la care au participat peste 700 de oameni.

"Este un pas înainte pentru Partidul Democrat. Aici s-au adunat cei mai buni din comunităţile noastre."

"Sunt promovate toate lucrurile frumoase de către Partidul Democrat."

"Sunt satisfăcut şi îi îndemn şi pe alţii să se alipească partidului democrat din Moldova."

Oaspeţii de onoare ai evenimentului au ţinut să le spună proaspeților membri că doar muncind împreună lucrurile se pot schimba în bine.

"Dvs sunteţi cei care duceţi mesajele în continuare. Şi noi guvernăm împreună cu dvs această ţară, pentru că suntem parte a acestei echipe, echipa partidului democrat", a spus Pavel Filip, prim-ministrul. 

"Nu contează statutul şi nivelurile, contează că suntem o singură echipă. Toţi egali în drepturi şi toţi egali în responsabilităţi", a menţionat Marian Lupu, preşedintele fracţiunii PDM

"Avem cu ce ne mândri.Avem o forţă politică puternică. Noi împreună am reuşit să schimbăm imaginea guvernării şi noi împreună trebuie să mergem înainte. Este nevoie de sprijinul şi suportul fiecăruia dintre dvs pentru ca să reușim", a declarat Eugeniu Nichiforciuc, deputat PDM.

Organizaţia teritorială a Partidului Democrat din raionul Floreşti numără peste 1400 de membri.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu