Ore numărate până la meciul dintre Moldova și Albania

Embed:

Zi cu emoţii pentru suporterii naţionalei. În această seară se va disputa meciul cu Albania, în cadrul preliminariilor pentru Euro 2020. Va fi o partidă de zile mari, aşa că localurile şi-au suplimentat deja stocurile de bere şi aşteaptă fanii înrăiţi ai fotbalui.

Au rămas ore numărate până la meci, iar într-un pub din Capitală se fac ultimele pregătiri pentru a întâlni clienţii aşa cum se cuvine.

"Astăzi suntem destul de bine pregătiţi. Avem în jur la două tone de bere pregătite pentru oaspeţii noştri fideli, şi nu doar, dar şi pentru suporterii fotbalului. Avem pregătite platouri de carne, gustări la bere, suntem pregătiţi la 100 % pentru oaspeţi".

Va fi un meci dificil, dar suporterii spun că sunt gata să-i susţină pe fotbaliştii moldoveni oricare ar fi rezultatul final.

"Astăzi susţinem selecţionata Moldovei contra Albaniei, va fi un meci foarte dificil pentru că în ultimii 10 ani avem rezultate foarte proaste la toate meciurile, la toate categoriile de vârstă. Însă, noi suporterii susţinem echipa naţională indiferent de rezultate. După aia o să plecăm în Franţa, Paris la meciul cu francezii, acolo vom mobiliza şi diaspora", a afirmat coordonatorul de fotbal, Dumitru Muntean.

Meciul dintre Moldova și Albania începe la 21:45 și va putea fi urmărit live la PRIME TV.

Lasă un comentariu