Orchestra Fraților Advahov îl susțin pe Alexandru Jizdan la funcția de deputat pentru raionul Anenii Noi

Orchestra Fraților Advahov îl susțin pe Alexandru Jizdan la funcția de deputat pentru raionul Anenii Noi, precum și echipa PDM la alegerile parlamentare din 24 februarie. Mesajul lor de susținere a fost publicat pe o rețea de socializare.

"Îl cunoaștem pe Alexandru Jizdan de mulți ani, pe când nu deținea funcția de ministru.
Pe parcursul anilor am devenit prieteni și apreciem în el calitațile valoroase pe care le are: omenie, corectitudine, înțelepciune, onoare, un bun familist, iubitor de arte și sport.
Astăzi, când Alexandru Jizdan este candidat la funcția de deputat pentru raionul Anenii Noi, venim cu un mesaj de susținere pentru dumnealui și întreaga echipa!", a scris Orchestra Fraților Advahov.

PUBLIKA.MD amintește că mâine, 24 februarie 2019, cetățenii Republicii Moldova sunt așteptați la alegerile parlamentare şi referendumul consultativ. Mâine moldovenii își vor putea alege deputații care îi vor reprezenta în Parlament în următorii ani. Totodată, moldovenii vor putea vota în cadrul referendumului dacă vor să fie redus numărul de deputați și revocarea sau demiterea aleşilor poporului pentru neîndeplinirea angajamentelor. 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu