Orchestra Departamentului de Carabinieri a MAI a venit la Publika TV şi a interpretat imnul "Limba noastră"

Embed:

De Ziua Naţională, imnul Republicii Moldova a fost intonat şi la Publika TV. La sediul televiziunii noastre au venit militarii de la Orchestra Departamentului de Carabinieri a Ministerului de Interne.

Militarii spun că simt un deosebit sentiment de mândrie, dar şi responsabilitate atunci când interpretează imnul de stat.

"Am un sentiment deosebit de fiecare dată când intonăm sau interpretăm imnul de stat. Parcă se întâmplă ceva în corp şi parcă trec furnici, chiar aş spune. Nu numai în persoana mea, dar şi a oricărui militar din orchestra noastră",  a declarat Oleg Cazacu, şef adjunct al Orchestrei -Model MAI, dirijor militar.

"Ca instrumentist pentru mine este o mare responsabilitate şi o mândrie deoarece reprezint ţara noastră şi reprezint poporul nostru", spune un militar.

Orchestra Model a Ministerului de Interne a fost înfiinţată în anul 1994. În fiecare an, aceasta participă la peste 120 de activităţi artistice. La începutul lunii iunie, orchestra a participat la concursul internaţional „Orchestre muzicale” din Italia, unde s-a plasat pe locul trei. Repertoriul fanfarei militare din Moldova a fost apreciat de mii de italieni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu