Oraşul Rio de Janeiro este pregătit pentru renumitul carnaval de samba

Oraşul Rio de Janeiro aşteaptă marea explozie de culoare care va pune stăpânire pe el în câteva zile. Şcolile de samba sunt în toiul pregătirilor pentru carnaval, iar pe sambadrom a avut loc ultima repetiţie.

Şcolile de samba care vor intra în concurs la cel mai cunoscut carnaval din lume fac ultimele retuşuri. O armată de oameni lucrează la costume, accesorii, care alegorice şi alte detalii extrem de importante pentru eveniment.

"Sunt foarte mândră pentru că aceste costume, la care lucrez eu, vor fi purtate de mai mulţi artişti. Pentru mine este incredibil şi minunat faptul că ei vor folosi ceva făcut cu mâinile mele. Este foarte frumos", a declarat creatoarea de costume pentru carnaval Katarian Valio.

Artiştii care vor evolua pe sambodrom sunt foarte emoţionaţi.

"Şcoala Grande Rio anul acesta va da dovadă de inovaţie, va impresiona cu o mulţime de culori, noi forme şi o altfel de paradă. Vrem să surprindem anul acesta", a spus reprezentantul unei şcoli de samba.

Carnavalul de la Rio va începe pe 28 februarie şi se va încheia pe 5 martie. Sute de mii de turişti sunt aşteptaţi în Brazilia pentru marele spectacol.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu