Orașul Nisporeni a împlinit 401 ani. Pe scenă au evoluat artiști din țară și din România

Embed:

Sărbătoare mare la Nisporeni. Mii de oameni s-au adunat aseară în Piaţa Ştefan cel Mare şi Sfânt pentru a marca Ziua localităţii. Autorităţile au organizat un concert de zile mari, iar pe lângă muzica muzica bună, cei prezenţi la eveniment s-au putut delecta cu bucate la grătar. Petrecăreții s-au încins în hore pe ritmurile melodiilor populare interpretate de artiștii autohtoni.

Localnicii s-au bucurat de sărbătoare alături de rude și prieteni.

"Am venit cu prietenii. Dispoziția e la maxim, e super. E o seară foarte specială pentru Nisporeni. La mulți ani Nisporeni."

"Dansăm și ne distrăm foarte bine. Și mai vrem așa distracție.

"Sănătate la toată lumea și mulți ani înainte."

În timp ce unii au dansat, alții au ales să guste frigărui şi să închine câte o halbă de bere rece.

"Felicităm orasul Nisporeni. Întotdeauna să ne fie cum e acum. Mulțumim."

"Stăm la masă, mâncăm mici."

Şi copiii au avut parte de distracţie.

"Este foarte bine, foarte interesant."

Cu mesaje de felicitare pentru locuitori au venit deputatul democrat, Vasile Bâtca, președintele raionului Nisporeni, Ghenadie Verdeş și primarul localității, Grigore Robu.

"Orașul Nisporeni este un oraș tânăr și împlinește 401 ani. Are oameni frumoși și harnici, iar noi vom face totul ca acest oraș să crească și să se dezvolte."

Vasile Bâtca a venit la Ziua Orașului Nisporeni cu o surpriză pentru locuitori."Surpriza cea mare este un proiect prin care va fi amenajat parcul central din Nisporeni de către partenerii de dezvoltare din Germania, Fondul ecologic, dar și de către primăria orașului Nisporeni", a declarat Vasile Bâtca, deputat PDM.Concertul a culminat cu evoluarea pe scenă a interpretului de peste Prut, Randi. Fanii acestuia au cântat la unison cu el melodiile preferate.

"La mulți, mulți ani orașului Nisporeni. Cel mai bun prieten al meu este din acest oraș. Îl cheamă Gheorghe și demult voiam să venim să cântăm aici."

Distracția a durat până aproape de miezul nopții.

Lasă un comentariu