Oraşele din SUA, împânzite de vampiri, fantome şi monştri. Oamneii au sărbătorită cea mai înfricoşătoare noapte din an

Embed:

Cea mai înfricoşătoare noapte din an a scos mii de creaturi mistice pe străzi. Halloweenul a fost sărbătorit cu mare fast în special în Statele Unite. Oraşele au fost împânzite de vampiri, fantome, vrăjitoare şi monştri. 

Şi Casa Albă a fost cuprinsă de spiritul Halloweenului. Reşedinţa prezidenţială a fost decorată corespunzător, însă Barack şi Michelle Obama au decis să nu poarte costume înfricoşătoare. Sute de copii deghizaţi au primit dulciuri din mâinile şefului statului şi a primei doamne.

La New York a fost organizată tradiţionala paradă de Halloween. Pe străzi au mărşăluit monştri, zombi, zâne din poveşti şi alte creaturi mistice. Participanţii s-au inspirat şi din actualitatea internaţională. Astfel, unii s-au deghizat în bolnavi de Ebola.

Poporul celt, de unde a apărut această sărbătoare, credea că în acea seară, toate legile timpului şi ale spaţiului erau anulate, iar spiritele se întorceau printre cei vii. Sărbătoarea a fost preluată de zeci de ţări din întreaga lume şi este cea mai profitabilă după Crăciun.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu