Orașe din Italia, izolate din cauza coronavirusului. Ce măsuri au luat autoritățile

Zece localități din provincia italiană Lodi, unde s-a și înregistrat primul deces cauzat de coronavirus, au fost izolate. În plus, autoritățile au luat mai multe măsuri pentru a împiedica răspândirea virusului, scrie libertatea.ro.

În regiunile Lombardia și Veneto s-au înregistrat cel puțin 25 de cazuri de infectare.

Toate evenimentele publice și toate activitățile sociale și de lucru au fost suspendate în localitățile din Lodi, într-o încercare de a evita răspândirea a noului virus care a provocat 2.345 de decese la nivel global.

Timp de o săptămână, locuitorii din mai multe zone vor trebui să rămână acasă, a anunțat consilierul din regiunea Lombardia.

Lista localităților izolate din Lombardia: Codogno, Casalpusterlengo, Maleo, Fombio, Somaglia, Castiglione dAdda, Bertonico, San Fiorano, Castelgerundo, Terranova dei Passerini.

Totodată, 42 de meciuri au fost amânate sau anulate, notează presa italiană. În Lombardia s-a decis să nu se mai dispute niciun meci în ligile de amatori. De asemenea, tot în nordul ţării, partida Piacenza – Sambenedettese, din Serie C, a fost amânată. Au fost anulate şi câteva meciuri din Serie D., precum şi câteva confruntări de juniori. 

loading...

Lasă un comentariu