Ora 9.00: 4,5% din locuitorii Capitalei au participat deja la votare VEZI ÎN CE SECTOR AU VOTAT CEI MAI MULŢI

Embed:

Astăzi, 5 iunie, suntem chemaţi din nou la urne. Pentru a 5 oară în ultimii doi ani.  De această dată, alegem primarii, consilierii locali şi raionali care vor decide în numele nostru în următorii patru ani.

Potrivit Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău, la două ore de la deschiderea secţiilor de votare, în Chişinău au votat 4,50% din alegători.

La ora 9.00, în sectorul Botanica din Capitală au votat 4,60% din alegători,  Buiucani - 4,50%, Ciocana - 5,50%, Centru 3,10%, Rîşcani - 4,40%.

În suburbiile din municiupiul Chişinău, până la ora 9.00 la secţiile de votare s-au prezentat 5,10% din persoanele incluse în listele de vot.

Cei mai activi alegători sunt cei din sectorul Buiucani. "La unele secţii de votare din sectorul Buiucani chiar s-au format cozi", au declarat reprezentanţii Consiliului Electoral de Circumscripţie.

Amintim că la alegerile locale de astăzi, 5 iunie, cei peste 2,6 milioane de alegători vor putea vota în cele 1.955 de secţii de votare, deschise pe teritoriul ţării.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu