Opt lucruri pe care bărbaţii le remarcă imediat la o femeie

Sunt câteva lucruri pe care barbatii le remarca instantaneu când vad o femeie pentru prima data. A le cunoaste poate insemna a sti cum sa te faci remarcata, iar apoi vei putea alege.

1. Cât de des este parul tău
De când oamenii trăiau în peşteri, bărbaţii au fost atraşi de părul bogat, semn că femeia este sănătoasă.

2. Dacă zâmbesti sincer
Privirea ţi se schimbă atunci când zâmbesti sincer, iar majoritatea bărbaţilor ştiu să distingă zâmbetul autentic, care transmite că eşti o persoană relaxată şi amuzantă.

3. Mărimea grupului în care eşti
Nu vrei să fii într-un grup mare de prieteni pentru că îi va fi greu să te abordeze, dar nici cu cea mai bună prietenă, pentru că se va gândi ca nu o vei părăsi ca să vorbeşti cu el. Numărul ideal: 3. Cei doi amici cu care ai ieşit îşi pot ţine companie unul celuilalt cât timp faceţi cunoştinţă.

4. Tonul vocii
Unele studii au arătat că bărbaţii sunt atraşi de vocile mai înalte, probabil pentru că acestea sunt un semn de tinereţe şi sănătate.

5. Proporţia taliei şi a şoldurilor
Bărbaţii caută instinctiv partenere pentru reproducere. Dacă talia ta arata mult mai subţire decât soldurile, denotă fertilitate.

6. Tenul
Reprezentanţii sexului tare asociază un ten frumos cu o bună stare de sănătate mentală. Stresul şi anxietatea favorizează apariţia imperfecţiunilor pielii şi aspectului nesanătos.

7. Ce este fals la tine
Nu este vorba despre personalitatea ta, ci despre elemente ca extensiile de păr, genele false etc. Pentru bărbaţi, acestea înseamnă că eşti greu de întreţinut.

8. Ochii
Oamenii se uită la ochii altor oameni mai mult decât la orice altă parte a corpului. Un machiaj dramatic îl va face să te priveasca şi mai mult.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu