Opt jucători de bază de la Nistru Otaci, suspectaţi de blat, au fost daţi afară din echipă

Embed:

Înfrângerea Nistrului din sferturile Cupei Moldovei cu Sheriff Tiraspol, scor 0-7, l-a înfuriat pe patronul echipei, Vasile Traghira. Acesta a dat afară opt jucători din lotul de bază, printre care sunt Ştefan Burghiu, Alexandr Cucerenco, Alexandru Muzîciuc şi portarul Leonid Groza. Finanţatorul echipei spune că aceşti fotbalişti ar fi dat meciul.

"Am pus pe lista de transferuri opt jucători după meciul cu Sheriff. De ei se va ocupa comisia abilitată. Am depus deja o cerere la FMF. Trebuie să terminăm cu asta. De la televiziuni, până la antrenori şi jucători - toţi joacă la pariuri", a declarat patronul Nistru Otaci, Vasile Traghira.

Cu şapte etape înainte de final, Traghira a adus şi antrenor nou la echipă. Vitalie Mostovoi a devenit al cincilea tehnician care va antrena Nistru în acest sezon.

"Va lucra până la finele sezonului. Obiective nu mai avem după meciul cu Sheriff. Nu va fi o tragedie dacă retrogradăm în Divizia A. Poate chiar ar fi bine să jucăm acolo un pic. Să scăpăm de blaturi", a precizat Traghira.

Nistru Otaci ocupă ultimul loc în Divizia Naţională, cu 11 puncte după 26 de etape.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu