Opinii la Fabrika: ALIANȚA KOZAK DESTABILIZEAZĂ. PSRM-ACUM vor să meargă pe calea violenței

Embed:
Socialiștii și liderul informal al acestora, Igor Dodon, nu au reușit să-l convingă pe preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, să accepte federalizarea țării noastre și au mers pe ideea destabilizării politice. Astfel, rezultatul a fost obținut cu ajutorul Blocului "ACUM" care au nimerit în capcana planificată de ruși. De această părere sunt invitații emisiunii Fabrika de aseară.

"Ăștia sunt, mă iertați, niște idioți utili, i-aș numi eu acum. Niște scule care au fost folosite. Chiar așa să nimerești în capcana care ți-au întins-o rușii? Păcat că deja după câteva zile nu se simte ca unii dintre ei să aibă anumite regrete", a declarat Ștefan Secăreanu, ziarist, fost deputat.

Invitații din platou mai susțin că socialiștii și Blocul "ACUM" vor refuza orice dialog pentru a depăși criza politică pe care tot ei au creat-o și vor merge pe cale violentă.

"Maia Sandu de când face briefinguri la Parlament se ocupă numai de amenințări. Ba amenință puterea reală, ba amenință polițiștii. Andrei Năstase se războiește și sare la gâtul omului de la Inspectoratul General al Poliției. Dodon insistă pe faptul că el este bine mersi, dar de aici înțelegem foarte clar că în spatele lui stă Kozak și toți cei care stau după Kozak", a menționat Valeriu Reniță, jurnalist.

Invitații emisiunii se miră de faptul că deputații Blocului "ACUM", care tot au pretins și pretind că sunt proeuropeni, nu i-au cerut lui Igor Dodon să-și dea demisia.

"Numai o bănuială mică de infracțiune a unui om la așa pot, trebuie să meargă imediat demisia. Dar Dodon este prezentat ca liderul spiritual al alianței", a spus Valeriu Reniță, jurnalist.

Amintim că înainte de alegerile parlamentare, liderii Blocului "ACUM", Maia Sandu și Andrei Năstase, au semnat un angajament prin care şi-au asumat public că nu vor participa la crearea unei coaliții de guvernare formale sau informale, inclusiv cu PSRM.

Lasă un comentariu